EN FROKOST DU GLÆDER DIG TIL 

Vores frokostordning er baseret på bæredygtighed, med fokus på reduceret madspild og bedre dyrevelfærd. Vi prioriterer sæsonens friske ingredienser og samarbejder med passionerede lokale producenter.  Vi tilbyder daglige leverancer med velsmagende måltider, der imødekommer alle.
Vores menuer skifter ugentligt for en varieret smagsoplevelse.

HJEMMELAVET MAD

Hos AANKL'S værdsætter vi at tilberede al vores mad fra bunden. Vores mad er en hyldest til familietraditioner og er baseret på farmors gamle opskrifter, som er blevet videregivet gennem generationer og stammer helt tilbage fra Josephines barndom. Vores mad er lavet på farmors traditionelle opskrifter med et twist af Josephines nyfortolkning.

Hos AANKL'S serverer vi klassisk, hyggeligt og hjemmelavet mad. Vi lægger vores sjæl i hvert eneste måltid, og derfor sørger vi for at sylte vores egne grøntsager, bage vores eget brød og kage fra bunden, samt lave vores egne dressinger og dips - alt sammen med de fineste råvarer fra vores lokale leverandører, som vi støtter hver eneste dag.


BÆREDYGTIGHED OG LOKALE RÅVARER

Vores frokostordning er grundlagt på principperne om bæredygtighed, anvendelse af lokale råvarer, dyrevelfærd og reduktion af madspild.

Hos AANKL's vægter vi madkvalitet højt. Hver uge modtager vi leverancer fra vores lokale leverandører.
Her vi udvælger de bedste råvarer, og ud fra dem sammensætter den kommende uges menu. Vi tilbereder alle retter fra bunden og sikrer os konstant opretholdelse af den samme høje kvalitet.


LEVERING

Jeres mad leveres dagligt af vores venlige chauffør, som dagligt opsætter måltiderne for jer på vores service. Dagen efter henter chaufføren den vaskede service.

Vores erfarne chauffør er godt bekendt med vores aktuelle menu og står altid klar til at imødekomme eventuelle spørgsmål, I måtte have på leveringsdagen. Hos os er hver levering en smagsoplevelse, hvor kvalitet og service går hånd i hånd.


VORES MENU

Hver fredag vil I modtage en email med menuen for den kommende uge, så I kan glæde jer til næste uges køkkenkunst.

Hver fredag beder vi jer om at sende os det antal måltider, som I ønsker leveret i den kommende uge. Naturligvis kan ændringer i antallet foretages undervejs, dette skal blot meddeles.


ALLERGIVENLIGT KØKKEN

Vi stræber efter, at alle får en positiv madoplevelse, og derfor tager vi naturligvis hensyn til eventuelle allergener.

Disse oplysninger skal indsendes sammen med jeres bestilling, senest en uge før levering. Information om tilstedeværelse af laktose eller gluten i maden vil også blive tydeliggjort på menuen hver dag.

AANKL'S BUD PÅ HVORDAN EN UGEMENU KAN SE UD

MANDAG

  • Kartoffel tærte med porrer
  • Hel røget makrel med citronmayonnaise & syltede grønne tomater
  • Rullesteg med persille, sennepskorn & sprøde svær
  • Sous vide tilberedt kalve cuvette med pickles & remoulade
  • Kålsalat med granatæble
  • Brændt gulerodssalat med vineddike & rosiner
  • Vintersalat
  • Toppings: Ristet kerner, tomat tapenade, syltede rødløg & olie/eddike dressing
  • Gnaver kassen: Sprøde farvede gulerødder & små drue agurker
  • Frugtkassen: Appelsiner & klementiner
  • Brødkassen: Lyst surdejsbrød, groft brød & rugbrød M/U gluten

TIRSDAG

  • Frikadeller med surt
  • Æg og rejer med karse & tomat
  • Hammel spegepølse med ristet løg & sennepsmayonnaise
  • Okse pate med grønpeber & peberrod
  • Bagt knoldselleri med citronolie & persille
  • Couscous salat med rødbeder & henlagte løg
  • Radicchiosalat
  • Toppings: Ristet kerner, tomat tapenade, syltede rødløg & olie/eddike dressing
  • Gnaver kassen: Sprøde farvede gulerødder & små drue agurker
  • Frugtkassen: Appelsiner & klementiner
  • Brødkassen: Lyst surdejsbrød, groft brød & rugbrød M/U gluten

ONSDAG

  • Lun leverpostej med syltede rødbeder
  • Torskerogn med dildmayonnaise & henlagte ribs
  • Hamburgerryg med italiensk salat & karse
  • Perlebyg med syltede pærer
  • Rødbedesalat med kikærter
  • Brændt gulerodssalat med vineddike & rosiner
  • Friséesalat
  • Toppings: Ristet kerner, tomat tapenade, syltede rødløg & olie/eddike dressing
  • Gnaver kassen: Sprøde farvede gulerødder & små drue agurker
  • Frugtkassen: Appelsiner & klementiner
  • Brødkassen: Lyst surdejsbrød, groft brød & rugbrød M/U gluten
  • Kage: Othellolagkage

TORSDAG

  • Grønsagslasagne med bechamelsauce
  • Fiskepate med citron & dild
  • Oksespidsbryst med peberrodscreme & cornichons
  • Blomkålssalat med ristede græskarkerner med cremefraiche
  • Hvidkålssalat med æble
  • Brændt gulerodssalat med vineddike & rosiner
  • Hjertesalat
  • Toppings: Ristet kerner, tomat tapenade, syltede rødløg & olie/eddike dressing
  • Gnaver kassen: Sprøde farvede gulerødder & små drue agurker
  • Frugtkassen: Appelsiner & klementiner
  • Brødkassen: Lyst surdejsbrød, groft brød & rugbrød M/U gluten

FREDAG

Smørrebrødsdag:
  • Æg & tomat
  • Roastbeef
  • Kartoffel

ØNSKER DU AT GLÆDE DIG  TIL DIN FROKOSTORDNING?

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud eller ring til os på +45 29 12 40 80.
Vi sidder klar alle hverdage mellem 08.00-15.00

Hos AANKL'S tilbyder vi også en række ekstra services som:
Morgenmad - Mødeforplejning - Drikkevarer - Snacks
Spørg efter dem i forumlaren herunder